top of page

Velkommen til Go One Way

Lej en varevogn i København og aflevere i Århus eller omvendt - spar tid, spar penge.

 

Hvorfor - hvorfor ikke?

Siden vi for 4 år siden startede et udlejningsfirma med envejskørsel af trailere, så har der været flere af vores kunder der har spurgt om vi også udlejede varevogne - med envejskørsel fra Jylland til Sjælland. Det kom derfor naturligt at begynde også med varevogne. Det virkede ulogisk for os hvor svært det var at finde andre udbydere og hvor dyrt og svært det er at leje en varevogn med aflevering et andet sted, når distancerne blev lidt længere.

Da vi også er 2 søstre der bor i henholdsvis København og Århus - kan vi håndtere det i hver vores by.

Besparelse
At leje en varevogn er nemt i Danmark. Det er oftest en pris på 800-1.200 kr. for et døgn men kun med 100 km. kørsel inkluderet. Det hjælper jo ikke meget hvis man skal flytte fra København til Århus, hvor distancen alene er ca. 350 km. Samt at man også skal tilbage med varevognen igen - så rammer man hurtigt 700 km. + 2 gange broafgift + benzin frem og tilbage. Det bliver derfor hurtigt en dyr omgang og ens tid er måske også noget værd - ligesom vi også tænker på miljøet. I vores optik er det derfor en win-win med envejsleje af varevogne. 

Med dette i mente, så er vores tanke, at det skal være billigere, hurtigere og nemmere at leje en varevogn i København og aflevere i Århus - eller vis versa. 

Om Gooneway.dk

Gooneway.dk er ejet af www.gotrailer.dk. Vi har i 4 år udlejet trailere med konceptet ”envejskørsel” det synes vi gav fin mening, og har længe tænkt på også at gøre det samme med varevogne. Vi har ikke kunne finde nogle umiddelbare konkurrenter med varevogne, og vi har haft flere der i forbindelse med leje af trailere, har spurgt om vi også udlejer varevogne. Det er således noget vi længe har haft lyst til at prøve at starte op.

bottom of page